Vi som jobbar här

Theodora Arnadottir

Leg. Psykolog

Jag har arbetat som psykolog sedan 2014 och har en bred erfarenhet med mig. Jag är utbildad inom ISTDP, relationell terapi samt KBT. Det affektfokuserade behandlingsarbetet är något jag brinner för och upplever varit till hjälp för många av mina klienter.

Utöver behandling så har jag en bred erfarenhet av företagshälsovård och psykiatri. Jag har även utrett som konsult åt många olika aktörer med olika frågeställningar så som neuropsykiatri, arbetspsykologi, föräldraskap samt skolform.

Behandling av psykisk ohälsa ligger mig varmt om hjärtat och jag är van att arbeta med personer som lider av ångest, depression och stressrelaterade bekymmer. Mitt mål är att skräddarsy behandlingen och arbeta strukturerat och evidensbaserat utifrån den problematik som en person kommer med.

Andreas Bengtsson

Leg. Psykolog

Jag har arbetat som psykolog sedan 2006 och har bred erfarenhet från bland annat specialistpsykiatri, beroendevård, företagshälsovård och HVB-hem samt som konsult åt företag och organisationer.

Utöver behandling av psykisk ohälsa har jag arbetat mycket med psykologiska och neuropsykiatriska utredningar av både barn, ungdomar och vuxna och har även handlett och föreläst om det i olika sammanhang.

I mitt behandlingsarbete är jag van att möta personer som lider av ångest, depression och stressrelaterade besvär. Jag är utbildad i KBT (ACT) och relationell korttidsterapi och strävar alltid efter att skräddarsy behandlingen efter individen och den problematik som personen kommer med. Oavsett val av metod är dock målet alltid att hjälpa personen att hitta mer flexibla sätt att förhålla sig till tankar, känslor och relationer, för att på så sätt kunna leva ett rikare och mer meningsfullt liv.

Bjarmi

Bjarmi

Border collie

Bjarmi brukar vara med oss inne på kontoret på dagarna. Han är väldigt nyfiken på nya människor och om han hör dig komma men inte kan hälsa kan det vara så att han istället skäller till som hälsning.

Om du är rädd för hundar eller är allergisk är det bra om du informerar oss så att vi kan ta hänsyn till det.